Schadeherstel - Garage Dorenbos Skip to content

Schadeherstel

Schade aan uw auto; het overkomt de beste en soms is het niet eens uw eigen schuld. Wij taxeren uw autoschade en bieden u autoschade herstel.  Garage Dorenbos is een erkend FOCWA Schadeherstel bedrijf in Langelo, Drenthe.

Autoschade en schadeherstel

Schadeherstel aan uw auto na een aanrijding, ongeluk of botsing

Of uw autoschade nu komt door het weer, een aanrijding, botsing of ongelukje. Het is nooit leuk om schade aan uw auto te hebben. Daarom willen we de schade zo snel en vakkundig mogelijk voor u oplossen. Met onze 63 jaar ervaring hebben wij al veel schadegevallen voorbij zien komen. Deze ervaring ziet u terug in onze garage en het eindresultaat bij schadeherstel. Met onze kennis en kunde is uw auto snel gerepareerd en komt u weer goed voor de dag.

Auto-Garage-Norg-Groningen-Dorenbos-auto-reparatie-schadeherstel-focwa

Vakkundig

Wij weten waar we over praten en leveren kwaliteit, u kunt van ons het beste verwachten. Schadeherstel met de juiste auto onderdelen en experts.

Voordelig

Wij denken graag met u mee en dat doen we ook als het op de prijs aankomt, in overleg met u zorgen wij voor een voordelige prijs.

Ervaren

We zitten al 63 jaar in het vak en weten van de hoed en de rand. Er zijn weinig schade gevallen die we niet al een keer eerder hebben gezien. Onze schade-experts staan voor u klaar.

autoschade herstel Vragen en antwoorden

Veelgestelde vragen auto schadeherstel

Wanneer u schade heeft aan uw auto en u bent all-risk verzekerd dan meld u deze eerst bij uw verzekeraar. Bent u WA verzekerd dan zijn de kosten voor uw rekening. In beide gevallen is het verstandig om eerst naar een autoschade bedrijf (FOCWA) te gaan en de schade te laten taxeren. Of u de autoschade en reparatie moet melden bij uw verzekeraar hangt af van de reparatiekosten en de hoogte van uw no-claim garantie. Na overleg met de taxateur en monteur kunt u besluiten om de schade wel of niet te melden en de kosten zelf te betalen of deze (deels) te verhalen bij uw verzekeraar. U kunt altijd vrijblijvend telefonisch contact met ons opnemen:

Bel: 0592-613000

Uiteraard, ten alle tijde. Bij Garage Langelo kunt u terecht voor:

  • Taxatie van uw autoschade
  • Reparatie van uw autoschade
  • Advies over kosten en verzekering
  • Uitdeuken
  • Spuiten en lakken

U kunt altijd vrijblijvend telefonisch contact met ons opnemen:

Bel: 0592-613000

Ja, zeker. Dit kan bij ons autoschade bedrijf in Langelo, bel voor meer informatie 0592-613000.

Dat hangt van de schade aan uw auto en de restwaarde af.

Voorbeeld rekensom:
Uw auto heeft schade van €7.000,- en de dagwaarde van uw auto is €9.000,- dan is het verstandig om er een opkoper bij te laten komen en op het wrak te laten bieden. Stel de opkoper bied €3.000 dan is de schade en de restwaarde meer dan de dagwaarde van de auto en is de auto total-loss. Wilt u toch liever uw auto gerepareerd zien? Dan is er de mogelijkheid om €6.000 ,- te ontvangen (van uw verzekeraar) en uw auto, wanneer dat kan, met tweedehands of gereviseerde onderdelen te laten repareren.

U kunt er ook voor kiezen het bedrag van €6.000,- uit te laten keren door de verzekeraar en de auto van de hand te doen aan de garage of opkoper.

Benieuwd hoe het met u auto is? U kunt altijd vrijblijvend telefonisch contact met ons opnemen:

Bel: 0592-613000

Bel me terug

Heeft u een vraag? Dien uw terugbel verzoek in. Alvast bedankt!

Uw garage

Contact

Ma-Vrij: 9:00-18:00,  Zat: 10:00-17:00
Adres Westeind 26, 9331 CB, Norg
E-mail info@garagedorenbos.nl

Wat klanten over ons zeggen

Autoschade laten taxeren of herstellen?