Schadeherstel - Garage Dorenbos Skip to content

Schadeherstel

Schade aan uw auto; het overkomt de beste en soms is het niet eens uw eigen schuld. Wij taxeren uw autoschade en bieden u autoschade herstel.  Garage Dorenbos is een erkend FOCWA Schadeherstel bedrijf in Langelo, Drenthe.

Autoschade en schadeherstel

Schadeherstel aan uw auto na een aanrijding, ongeluk of botsing

Of uw autoschade nu komt door het weer, een aanrijding, botsing of ongelukje. Het is nooit leuk om schade aan uw auto te hebben. Daarom willen we de schade zo snel en vakkundig mogelijk voor u oplossen. Met onze 63 jaar ervaring hebben wij al veel schadegevallen voorbij zien komen. Deze ervaring ziet u terug in onze garage en het eindresultaat bij schadeherstel. Met onze kennis en kunde is uw auto snel gerepareerd en komt u weer goed voor de dag.

Auto-Garage-Norg-Groningen-Dorenbos-auto-reparatie-schadeherstel-focwa

Vakkundig

Wij weten waar we over praten en leveren kwaliteit, u kunt van ons het beste verwachten. Schadeherstel met de juiste auto onderdelen en experts.

Voordelig

Wij denken graag met u mee en dat doen we ook als het op de prijs aankomt, in overleg met u zorgen wij voor een voordelige prijs.

Ervaren

We zitten al 63 jaar in het vak en weten van de hoed en de rand. Er zijn weinig schade gevallen die we niet al een keer eerder hebben gezien. Onze schade-experts staan voor u klaar.

autoschade herstel Vragen en antwoorden

Veelgestelde vragen auto schadeherstel

Bel me terug

Heeft u een vraag? Dien uw terugbel verzoek in. Alvast bedankt!

Uw garage

Contact

Ma-Vrij: 9:00-18:00,  Zat: 10:00-17:00
Adres Westeind 26, 9331 CB, Norg
E-mail info@garagedorenbos.nl

Wat klanten over ons zeggen

Autoschade laten taxeren of herstellen?