Kentekenloket - Garage Dorenbos Skip to content

kentekenloket

Als u bij ons een auto koopt zetten wij deze direct op uw naam. Stel dat u een tweedehands auto heeft gekocht op Marktplaats dan kunt u deze op uw naam zetten bij ons kentekenloket, u kunt dan direct uw auto verzekeren en de weg op.

Kentekenloket Drenthe, Norg

Auto, motor, scooter, caravan, vrachtwagen op naam zetten

Als kentekenloket in Norg, Drenthe zijn wij dé plek om voertuigen direct en snel over te schrijven op uw naam. Wanneer u een voertuig koopt of verkoopt moet het kenteken op naam van de nieuwe eigenaar komen te staan. Dit is het geval bij een vrachtwagen, auto, scooter, motor en caravan (boven de 750 kilo). Voor zowel zakelijk als privé verkeer. Een kentekenloket is altijd een onderdeel van een RDW-erkend autobedrijf. Zo weet u zeker dat alles professioneel en snel geregeld wordt.

Auto-Garage-Norg-Groningen-Dorenbos-Kentekenloket

Bij de aanschaf van uw nieuwe of tweedehands auto of een ander voertuig regelen wij alles voor u. Ook het op naam zetten van uw nieuwe voertuig hoort daarbij. Zo hoeft u niet meer op zoek naar een postkantoor met RDW Kentekenloket. Zo zit u voor het op uw naam zetten van uw auto  niet meer vast aan kantoortijden. Bij Garage Dorenbos kunt u daarmee ook buiten kantoortijden veilig en verantwoord met uw nieuwe auto de weg op.

Snel

De auto op naam zetten is bij ons snel geregeld, kom even langs tijdens onze openingstijden of neem contact op voor een afspraak.

Handig

Vroeger kostte het op naam zetten veel tijd. U moest rekening houden met de openingstijden van het plaatselijke postkantoor en nog niet alles was gedigitaliseerd. Nu kunt u gewoon even langsrijden en wordt het direct geregeld.

Altijd bereikbaar

Bij Garage Dorenbos zijn wij altijd bereikbaar. Bel ons op of stuur ons uw bericht.

Kentekenloket Vragen en antwoorden

Veelgestelde vragen Kentekenloket

Bel me terug

Heeft u een vraag? Dien uw terugbel verzoek in. Alvast bedankt!

Uw garage

Contact

Ma-Vrij: 9:00-18:00,  Zat: 10:00-17:00
Adres Westeind 26, 9331 CB, Norg
E-mail info@garagedorenbos.nl

Wat klanten over ons zeggen

Stel een vraag aan ons kentekenloket