Reparatie en onderhoud - Garage Dorenbos Skip to content

Reparatie & Onderhoud

Garage Dorenbos is een full-service bedrijf waar u voor het complete onderhoud en de reparatie van uw auto terecht kunt. In onze werkplaats werkt een zeer toegewijd, vakkundig en goed geschoold team van technici.

Professioneel geschoolde automonteurs

Reparatie en onderhoud aan uw auto volgens moderne standaarden

Onze werkplaats is ingericht volgens de modernste eisen en uitgerust met geavanceerde diagnose apparatuur. Wij zijn aangesloten bij het grootse merk onafhankelijke garageconcept: Bosch Car Service. Een belangrijk onderdeel hiervan is de scholing van het personeel waar wij veel waarde aan hechten.

Bij Garage Dorenbos staat de klant centraal. We zullen te alle tijde met u meedenken en u van de beste service voorzien.

Ervaring

Garage Dorenbos heeft ruim 63 jaar ervaring met het onderhouden en repareren van auto’s en andere voertuigen.

Toegewijd

In de afgelopen 63 jaar hebben we veel geleerd en blijven iedere dag nog bijleren. We willen dat elke klant tevreden en zorgeloos bij ons wegrijdt.

Compleet

Bij ons kunt u met al uw complicaties terecht, of nou ja, als het over uw voertuig gaat dan. Wij gaan er mee aan de slag en zullen u voorzien van advies en uw auto weer tip-top in orde maken. Contact opnemen

Auto-Garage-Norg-Groningen-Dorenbos-auto-reparatie-onderhoud-monteur
Auto reparatie en onderhoud Vragen en antwoorden

Veelgestelde vragen Reparatie & Onderhoud

Om de 15.000 kilometer heeft uw auto een kleine beurt nodig. Om de 30.000 kilometer is een grote beurt nodig. Informatie opvragen of bel: 0592-61 40 00 voor een afspaak.

Tijdens een grote beurt worden er  ook filters vernieuwd of vervangen en worden de remmen rondom gedemonteerd, gecontroleerd en weer gemonteerd. Op deze pagina vindt u een overzicht.

Tijdens een grote of kleine beurt aan uw auto worden de olie en filters ververst. Bij een APK keuring is dit niet aan de orde. Een APK keuring is een controle op de werkzaamheid en veiligheid van uw auto en de auto-onderdelen.

De APK Keuring van uw auto kan altijd gecombineerd worden met een onderhoudsbeurt. Bij onze grote beurt is de APK gratis! Maak afspraak

Een distributieriem is een kunststof riem die zorgt voor een goede timing tussen de zuigers en kleppen in uw motor. Deze moet na een bepaalde periode vervangen worden. Dit is erg belangrijk en ter voorkoming van grotere defecten aan uw auto. Afspraak maken om uw distributieriem te laten vervangen

Dit is bij iedere auto verschillend. Het is heel erg belangrijk dit tijdig te doen. Twijfel je? Informeer op tijd. Bel ons: 0592-614000.

Dit kunt u vinden in het instructie- en onderhoudsboek van uw auto. Heeft u dit niet binnen handbereik bel ons gerust even op of kom langs voor het laten vervangen of bijvullen van uw motorolie. 

Dit kunt u controleren door middel van de olie peilstok, zorg ervoor dat de auto wel recht staat. Deze vindt u onder de motorkap en op of naast het motorblok van uw auto. Zorg dat de motor een half uur niet heeft gedraaid zodat alle olie naar onder en in het oliecarter is gezakt. Pak een doek, draai de peilstok los, trek deze er uit en veeg af in de doek. Daarna stopt u de peilstok nogmaals in de houder tot onderin de houder. Trek de peilstok er weer uit en bekijk tot waar het oliepeil aftekent op de stok. Is deze lager dan de aangegeven ruimte op de stok, laat dan uw olie bijvullen of kom olie bij ons kopen om dit zelf te doen. Doorrijden met te weinig olie in de motor kan ervoor zorgen dat uw motor oververhit raakt en onderdelen van de motor kapot gaan met alle gevolgen van dien. Openingstijden bekijken

Één keer per maand.

Bel me terug

Heeft u een vraag? Dien uw terugbel verzoek in. Alvast bedankt!

Uw garage

Contact

Ma-Vrij: 9:00-18:00,  Zat: 10:00-17:00
Adres Westeind 26, 9331 CB, Norg
E-mail info@garagedorenbos.nl

Kleine beurt

kleine onderhoudsbeurt auto

Bandenspanning controleren
Controle op 30 punten bij uw auto
Ruitensproeiervloeistof bijvullen
Ruitenwissers controleren
Rem vloeistof controleren
Oliefilter vervangen
Olie vervangen
Verlichting controleren
Versnellingsbak olie controleren (indien nodig)
Cardan olie controleren (indien nodig)
Informeer naar de mogelijkheden
Contact

Grote beurt

grote onderhoudsbeurt auto

Controle op 78 punten bij uw auto
Remmen reinigen en controleren
Ruitensproeiervloeistof bijvullen
Ruitenwissers controleren
Luchtfilter vervangen
Bougies vervangen (indien nodig)
Oliefilter vervangen
Olie vervangen
Schokdempers controleren
Verlichting controleren
APK Keuring GRATIS
Versnellingsbak olie controleren
Cardan olie controleren (indien nodig)
Intrieurfilter vervangen
Informeer naar de mogelijkheden
Contact

Wat klanten over ons zeggen

Reparatie of onderhoud aan uw auto nodig?