Leasen - Garage Dorenbos Skip to content

Auto Leasen

Zakelijk en privé leasen. Wij bieden het beiden. Vaak hebben ze ook overlap. Bijvoorbeeld als u ZZP’er of zelfstandig ondernemer bent. U kunt bij ons al leasen vanaf één auto. Maar ook als u het wagenpark van uw bedrijf wilt vernieuwen en laten onderhouden bent u hier aan het juiste adres. 

zakelijk en prive auto leasen

Autoverhuur- en Lease Dorenbos met ALD B.V.

Heeft u weleens gedacht aan echt zorgeloos rondrijden? Waarbij alles, van onderhoud tot verzekering voor u is geregeld? Dan is een leaseauto van ALD wellicht wat voor u. Met de Bosch Car Service staan we 24/7 voor u klaar met de beste zorg en kwaliteit voor u en uw auto. Leasen bij ons is persoonlijk en goed geregeld. Omdat wij lokaal alom vertegenwoordigd zijn bieden wij een bovengemiddelde servicegraad. Van auto, verzekering, onderhoud tot brandstof, u kunt er bij ons voor terecht. Informatie opvragen

elektrische duurzame auto leasen zakelijk prive

ALD is aangesloten bij Bosch Car Service. Wij bieden volledig onderhoud van uw leaseauto. Ook heeft u bij ons de mogelijkheid om de duurzame de Renault Z.E serie te leasen.

Zorgeloos

Als u kiest voor leasen, dan neemt dat zorgen voor u weg. Aanschaf, onderhoud, verzekering, en meer. Bij al onze lease mogelijkheden bieden wij de Dorenbos service die u van ons gewend bent, hoge kwaliteit servicegraad, goede bereikbaarheid, betrouwbaarheid en snelheid. 

Zakelijk

Zakelijk leasen begint al bij een auto voor een eenmanszaak. Maar ook het MKB helpen wij aan een wagenpark met onderhoud. Zo kun jij je focussen op jouw expertise en zorgen wij dat jij en je onderneming mobiel blijven. Bij ALD kun je ook duurzame, hybride of elektrische auto’s huren. Zo kun je altijd kiezen voor de lease auto die echt bij jou en je bedrijf past. met oog op de toekomst voor mens en milieu. Informatie aanvragen of afspraak maken.

Prive

Wilt u privé zorgeloos rondrijden in een eigen auto? Dan kunt bij ons terecht voor een privé lease auto. Voor elk budget hebben we een oplossing. U kunt bij ons privé leasen en elektrisch, hybride of op fossiele brandstof rijden. Informatie aanvragen of afspraak maken.

auto leasen Vragen en antwoorden

Veelgestelde vragen Lease

Tegen een maandelijkse vergoeding beschikken over een eigen voertuig.

Er zijn verschillende lease mogelijkheden:

  • Financiële lease
  • Operationele lease

Dit betekent dat u voor een korte periode een voertuig kunt leasen. Voor meer informatie: bel: 0592-61 40 00

 

Ja, zeker!

Dit betekent dat u persoonlijk een voertuig kunt leasen. Voor meer informatie: bel: 0592-61 40 00

Ja, zeker!

Dit betekent dat u zakelijk een voertuig kunt leasen. Voor meer informatie: bel: 0592-61 40 00

Ja, zeker!

Bel me terug

Heeft u een vraag? Dien uw terugbel verzoek in. Alvast bedankt!

Uw garage

Contact

Ma-Vrij: 9:00-18:00,  Zat: 10:00-17:00
Adres Westeind 26, 9331 CB, Norg
E-mail info@garagedorenbos.nl

Wat klanten over ons zeggen

Auto leasen?