Banden service - Garage Dorenbos Banden service, advies gratis stalling Skip to content

Banden Service

Weet u welke banden u nodig heeft? Het is voor veel mensen een vraag, maar er zijn wel wat aanwijzingen voor. Hieronder leggen wij het even voor u uit. Wist u dat u trouwens uw winter of zomerbanden bij ons op kunt slaan?

Winterbanden, zomerbanden, all-season banden, onderhoud, stalling en opslag.

Hoe weet u nou welke banden u moet kiezen? Er zijn wel wat aanwijzingen die uw keuze hierbij vergemakkelijken. Zo hebben wij in Nederland namelijk een vrij eenvoudig klimaat, mocht u enkel in Nederland rijden, dan zijn ‘all-season’ banden over het algemeen voldoende. Deze banden passen zich aan de temperatuur en de omstandigheden van het wegdek aan. Gaat u ook op wintersport met de auto dan is het verstandig om op dat moment gebruik te gaan maken van winterbanden. Deze hebben diepere en schuinere groeven waardoor ze meer grip hebben bij koude temperaturen. Uiteraard gebruikt u dan in de zomermaanden de zomerbanden, deze zijn geschikt voor temperaturen boven de 7 graden.

Als u gebruik maakt van zomer- en winterbanden dan heeft u op ieder moment van het jaar 4 banden over. Deze banden liggen dan vaak in de weg. Garage Dorenbos biedt u daarom een gratis opslag van uw winter- en zomerbanden aan. En op het moment dat u ze dan wilt wisselen dan monteren wij de juiste banden op uw velgen. We controleren gelijk op oneffenheden en slijtage. Zo kunt u veilig op wintersport en rijden, welk seizoen het ook is. 

Advies

Weet u niet zo goed of u all-season banden of winterbanden nodig heeft? Bel ons even op of rijd bij ons langs. We kijken dan samen naar uw persoonlijke situatie; type auto, gebruik, velgen, banden en voorkeuren.

Gratis stalling

Ruimte besparen in huis was nog nooit zo gemakkelijk. Uw zomer- en winterbanden kunt u gratis bij ons stallen maar ook laten monteren en onderhouden. Neem contact met ons op of rijd langs voor persoonlijk advies. Contact opnemen

Service

Opslag, vervanging, onderhoud en montage, banden monteren is een vak apart. Met onze apparatuur zorgen we ervoor dat ze gebalanceerd zijn, zetten we de banden op de juiste druk en controleren we op oneffenheden. Zo heeft u meer grip op de weg en kunt u het hele jaar door veilig op reis. 

Banden Service Vragen en antwoorden

Veelgestelde vragen Banden Service

Bel me terug

Heeft u een vraag? Dien uw terugbel verzoek in. Alvast bedankt!

Uw garage

Contact

Ma-Vrij: 9:00-18:00,  Zat: 10:00-17:00
Adres Westeind 26, 9331 CB, Norg
E-mail info@garagedorenbos.nl

Wat klanten over ons zeggen

Meer weten over onze Banden Service?